Vi på SkönaSydafrika är redo att välkomna våra gäster till Sydafrika igen!

Ja, det stämmer, från och med den 1 oktober 2020 är alla svenskar välkomna att resa till Sydafrika. Med andra ord är Sydafrikas gränser öppen för svenskar som vill besöka detta underbara land!

På grund av osäkerheter relaterade till Covid 19´s utveckling här och i övriga länder har vi på SkönaSydafrika tillsammans med våra gäster som skulle åka med oss 2020 beslutat att ställa in resterande gruppresor.

För att vi ska kunna garantera alla våra gäster den bästa service och en fantastisk upplevelse i Sydafrika, så måste vi vara säkra på att det är giltig information som vi förmedlar till våra gäster. Detta för att inte skapa förväntningar som vi inte kan leva upp till.

Nu blickar vi framåt mot 2021 som vi hoppas och tror kommer att bli ett år med många minnesvärda Sydafrika Upplevelser med er, våra gäster.

Vi håller på att uppdatera vara hemsidan med nya smultronställen för 2021 och 2022. Är det nåt Ni fundera på eller bara vill prata om Sydafrika, eller kanske vill börja planera en resa till Sydafrika i 2021, så är vi på plats och ser framemot att du tar kontakt med oss.

Boka din resa till Sydafrika med oss!
LS@SkonaSydafrika.se
+46 730 644 099
Resebyrån med det lilla EXTRA!

Varmaste och säkra hälsningar,
LYNETTE OCH RONNY

 

Nya hårdare restriktioner, 29/12-2020               läs mer här!

Uppdatering med anledning av COVID19-läget i Sydafrika, 8/1-2021             läs mer här!