Får man resa till Sydafrika nu?

 Vi på SkönaSydafrika är redo att välkomna våra gäster till Sydafrika igen!

Ja, det stämmer, från och med den 1 oktober 2020 är alla svenskar välkomna att resa till Sydafrika. Med andra ord är Sydafrikas gränser öppen för svenskar som vill besöka detta underbara land!

På grund av osäkerheter relaterade till Covid-19 utveckling här och i övriga länder har vi på SkönaSydafrika tillsammans med våra gäster som skulle åka med oss på hösten 2020 och våren av 2021 beslutat att ställa in resterande resor. Orsaken var och är för att vi skulle kunna garantera alla våra gäster den bästa service och en fantastisk upplevelse i Sydafrika. Vi på SkönaSydafrika vill inte skapa förväntningar som vi inte kan leva upp till.

Nu blickar vi framåt mot hösten 2021 som vi hoppas och tror kommer att bli en minnesvärd tid att uppleva Sydafrika med Er, våra gäster.

Vår hemsida är uppdaterad med nya smultronställen för hösten 2021 och våren 2022. Är det något Ni funderar på, bara vill prata om Sydafrika, eller kanske vill börja planera en resa till Sydafrika till hösten 2021 eller länger framme, så är vi på plats och ser framemot att du tar kontakt med oss.

*UD´s ändringar av avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder

Vad gäller för svenskar som vill åka till Sydafrika!

  • Reser du in till Sydafrika måste du uppvisa ett negativt covid-19 test (ett så kallat PCR-test). Resultatet får inte vara äldre än 72 timmar. Folkhälsomyndigheten listar ett antal privata aktörer som gör Covid-19-test och utfärdar reseintyg.

  • Vid ankomst i Sydafrika kommer alla resenärer att testas för symtom för coronaviruset.

  • Den som uppvisar symtom kommer få göra ett Covid-19-test.

  • Om det är nödvändigt med karantän efter ett positivt test ska du som resenären bekosta det själv.

  • Du kommer också att behöva ladda ner Sydafrikas Covid Alert mobilapp för att förhindra spridning av coronaviruset.

  • Använd av ansiktsmask ter alla tider.

    Ett barn under sex år kan undantas från att bära ansiktsmask och en passagerare som inte kan bära en ansiktsmask på grund av ett underliggande medicinskt tillstånd, måste lämna in ett läkarintyg från en registrerad läkare till operatören före avresan.

 

FÖR MER INFORMATION Läs här…

Varmaste och säkra hälsningar,
LYNETTE OCH RONNY

 

Boka din resa till Sydafrika med oss!
LS@SkonaSydafrika.se
+46 730 644 099
Resebyrån med det lilla EXTRA!