Hoppa till innehåll

Vad säger våra kunder om oss?

[vc_row css=”.vc_custom_1555965591916{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Bland alla större, mer opersonliga reseföretag sticker vi ut i mängden!

Vi vill erbjuda Er en mer personlig resa, en resa där ni bestämmer och vi får Er att uppleva en resa för livet! Våra kunders åsikter av stor vikt för att vi ska kunna fortsätta erbjuda våra unika paket- eller skräddarsydda resor.

Läs gärna vad ett urval av våra kunder tyckt om resorna vi planerat åt dem!

”Kan inte tänka mig att fira min 60-årsdag på ett bättre sätt!” author=”Rolf Johansson med familj på Skräddarsydd Resa” rating_color=”#fec42d”]Det som var bra var den personliga servicen från makarna Stenfeldt. De gick verkligen in för att denna resa skulle bli en resa att minnas länge.

”En resa vi sent kommer att glömma! ” author=”Linnéa och Mattias på Skräddarsydd Resa” rating_color=”#fec42d” date=”2017-08-10 till 2017-09-14″]Bra läge på boendet så man kunde ta sig fram lätt som turist men framför allt var de belägna på vackra platser!

”En bra mix med Botaniska Trädgårdar, Vingårdar med vinprovning samt storslagen naturupplevelse.” author=”Birgitta och Håkan Wadström på Gruppresan ”Trädgårdsresa”” rating_color=”#fec42d” date=”2017-10-24 till 2017-11-10″]Bra och proffsig service. Vi upplevde att ni var mycket lyhörda för våra önskemål och erat mål var att vi skulle få uppleva så mycket som möjligt av vad Sydafrika har att erbjuda.

”Bemötande var både personligt och professionellt” author=”Ann-Sofie och Martin på Skräddarsydd Resa”]Med lite bollande med idéer och önskemål fram och tillbaka fick vi hjälp med den resan vi var ute efter. Den stora behållningen var vandringen uppför Lions Head.

”Man kände sig som en kung!” author=”Mats Andersson med sällskap på Skräddarsydd Resa” rating_color=”#fec42d” date=” 2017-10-27 till 2017-11-10″]Väldigt trevligt, vänligt bemötande, pålästa och väldigt bra personlig service. Löste transportproblemet sista dagen när jag titta fel på avgångstiden för vårt flyg, mycket uppskattat.

”Jag kan redan tänka mig att återvända på en ny resa!” author=”Mats Jönsson på Gruppresan ”Trädgårdsresa”” rating_color=”#fec42d” date=”24/10-2017 till 10/11-2017″]Ett fullspäckat och spännande program med massor av fantastiska upplevelser. Även de dagar det inte fanns ett förberett program fick vi hjälp med transporter. Alla utflykter var intressanta och välplanerade.

”En utmärkt resa!” author=”Gunilla & Roger Nilsson på Skräddarsydd Resa” rating_color=”#fec42d” date=”2017-12-26 till 2018-01-17″]Efter 3 veckor med fantastiska SkönaSydafrika och Lynette och Ronny så kunde inte vår resa ditt blivit bättre. Upplevt mycket med bl.a. safari, hajdyk, vingårdar och god mat och trevligt sällskap.

”Det märks att ni kan ”ert” Sydafrika. ” date=”2018-02-17 till 2018-03-03″ author=”Niclas Samuelsson med familj på Skräddarsydd Resa”]Safarit i Krügerparken var en otrolig upplevelse. Trevliga och kunniga guider. Rekommenderar minst tre dagar i parken. Mycket trevlig guide som tog hand om oss under vinprovningsrundan i Stellenbosch.
Tack för att ni hjälpte oss att vi fått uppleva denna fantastiska resa

”Otrolig service!” author=”Bengt & Kerstin Andersson på Skräddarsydd Resa” rating_color=”#fec42d” date=”2018-10-04 till 2018-10-21″]Vi var inte överallt men såg mer än vad vi hade förväntat oss i en lugn och skön takt. (Ang. service) Helt otroligt, hade SMS kontakt under hela resan. Kändes väldigt bra, ifall det skulle dyka upp något problem.
Safarin hade vi Sydafrikas bästa guide, mycket kunnig och trevlig. Hon kunde visa oss alla de BigFive och flera djur därtill.

”Bättre kan det nog inte bli” author=”Hector & Elin på Skräddarsydd Resa” rating_color=”#fec42d” date=”2018-12-24 till 2019-01-08″]SkönaSydafrikas bemötande och service var utmärkt.
Från start till slut så kände vi oss trygga med att ha er i närheten och kunna fråga om tips och råd. Vi kommer definitivt tillbaka.

”Utmärkt!” author=”Kristina Hermansson med familj på Skräddarsydd Resa” rating_color=”#fec42d” date=”2019-02-07 till 2019-02-23″]Boende, utflykter, Safari, bemötanden och service från SkönaSydafrika var UTMÄRKT!

”Skulle lätt kunna göra om denna resa!” author=”Micael & Ing-Mari Hagsten på Skräddarsyddresa” rating_color=”#fec42d” date=”2019-02-07 till 2019-02-23″]Bra upplägg av reseprogram med väldigt bra och trevliga utflykter både i Kapstaden och i Stellenbosch tillsammans med SkönaSydafrika.
Heldagarna på vår Safari var helt magiska. De guider vi kom i kontakt med var engagerade och kunniga och lyckades fånga vårt intresse.

”De anordnade utflykterna var utmärkta!” author=”Kurt och Anita på egen hand resa” rating_color=”#fec42d” date=”Mars, 2019″]Personligt och tryggt att ha kontaktpersoner som var trivsamma och hjälpsamma. Boendet hade bra läge nära stranden med fin utsikt. En hemsida som var personlig och bra. Vi vet inte hur den kan göras bättre.

”Nöjda Sydafrikakunder till Sverige!” author=”Etienne och Mariana Pollard på Skräddasydd Resa” rating_color=”#fec42d” date=”2019-08-23 till 2010-09-08″]Alla utflykter, enligt programmet, utfördes. Dessutom, till vår överraskning, så gjorde vi fler extra till intressanta ställen.
SkönaSydafrika ställde upp alla tider på dygnet. Det var verkligen en skräddarsydd semester med inblick i Sveriges kultur, traditioner, samhälle, natur och möte med människor

”Det blev en oförglömlig resa i en lagom stor grupp …”, author=”Gun & Göran Bengtsson på en Gruppresa” rating_color=”#fec42d” date=”2019-10-30 till 2019-11-16″ ]Vi fick verkligen se mycket. Vår Safariguide var fantastisk och gav oss möjligheten att se big five 2 av våra 3 dagar! Servicen från SkönaSydafrika kunde inte ha varit bättre och vi hade en mycket bra chaufför.

”Vi kunde inte haft en bättre skräddarsydd resa. ” author=”Mona Bengtsson & Erland Semborn på en Gruppresa” Den var perfekt med djur, natur, sevärdheter, vin och lite smak av storstaden… Vi trivdes jättebra på våra mysiga boenden med ett enklare, ett charmigt och ett hotell. Det är inte så lätt att förbättra vår chaufför(Lynette)… Den bästa Safariguiden tog oss runt och vi såg Big Five två dagar. Morgon- och kvällstur var också fint med soluppgång och solnedgång.
Många skratt som förlänger livet blandat med alla intryck som landet gav.

”Vandringen till Godahopp glömmer jag nog aldrig…” author=”Britt & Leif-Arne på en Gruppresa” rating_color=”#fec42d” date=”2019-10-30 till 2019-11-16″ title=]Utflykterna som SkönaSydafrika hade ordnat innebar att vi kunde se vilken vacker natur som Sydafrika erbjuder. Vinet och maten är fantastiskt; de stora portionerna kan man inte ana…
Våra Safari var med en otroligt bra guide det var fantastiskt att få uppleva alla dessa vilda djur. Vid en smärre åkomma hittades det snabbt en doktor och semestern kunde fortsätta som om ”ingenting hade hänt”… Bättre service kan man inte få. Tack. Det var en fantastisk resa med utmärkt service från er.

”Vi är helt överväldigade över landskapet och alla vingårdar…” author=”Agneta & Bert Johansson på en Gruppresa” ]Vi har sett och upplevt mycket på våra utflykter. Safarin var utmärkt och vi fick se big five 2 av våra 3 dagar! Den andra dagen såg vi big 4. Allt var bra med SkönaSydafrikas hemsida. Servicen från SkönaSydafrika var toppenbra under hela resan.

”Bra engagemang från SkönaSydafrika och de tog verkligen hand om oss som gäster, ingen fråga för liten eller stor för att hanteras.” author=”Tommy & Eva Petersson på Egen hand resa” rating_color=”#fec42d” date=”2019-11-15 till 2019-12-01″ ]Alla boende levde upp till våra förväntningar och mer där till. Fantastiska Safari guider, mycket bra pålästa och kunniga.
Dessutom var de trevliga och mycket hjälpsamma.

En underbar resa till Krüger National Park. ” rating_color=”#fec42d” date=”2020-02-18 till 2020-02-22″ author=”Awaness Nassim & Sofia Ellingsen på Egen Hand resa”]Allt var välplanerat och SkönaSydafrika gjorde verkligen allt för att få oss att bli nöjda och glada och gjort det möjligt för oss att besöka parken till ett jättebra och billigt pris. Stort tack till SkönaSydafrika och Lynette Stenfeldt. Hon svarade på alla våra frågor och funderingar trots sena kvällssamtal och gjorde så att vi kände oss jättesäkra hela resan.

”Ni har varit väldigt lyhörda och lyssnat på oss som kunder, tack!” date=”6/1-2020 tom 5/2-2020″ author=”Erika Eklund & Matz Bergström på Egen Hand”]Stort tack till Lynette Stenfeldt och Ronny som hjälp oss att realisera alla våra tankar och önskemål på resan i Sydafrika. Viktoriafallen med allt ifrån resrutt, konkreta bokningar till tips, praktiska frågor och generöst delat med sig av sin erfarenhet. Fint att kunna träffas för lunch, vinprovning och kultur på landets äldsta vinestate.