Hoppa till innehåll

Kort- och Långtids boende

Kort- och Långtids boende

I Sydafrika finns det ett stort utbud av boende. Beroende på vilken prisklass, standard samt vilket läge man föredrar så får man olika boendealternativ. 

Hotell

Det finns ett stort utbud av hotell i Sydafrika där priserna kan variera mycket beroende på vilken standard den håller, läge m.m. Hotellen är kopplade till ett system med ”stjärnor”.

Om du ska bo i de stora städerna som tex Kapstaden så ligger hotellen oftast mer centralt och är ofta väldigt nära till turistattraktionerna. De flesta hotellen har pool, restaurang, bar, Wi-Fi och gym. Beroende på vad du anser är ett bra hotell så bokar vi in ett som passar just era behov. 
Val av hotell är givetvis en smaksak.

B & B / Guesthouse

Guesthouse och B & B följer också ett system med ”stjärnor”, precis som med hotellen. Till exempel om ett B & B/Guesthouse har fyra stjärnor så motsvarar detta samma standard som ett hotell som har fyra stjärnor.

Det är ofta privatpersoner som driver dessa boenden själva, men på en mindre skala än ett hotell. Antalet rum är färre och boendeupplevelsen känns ofta mer personligt. 

Beroende på vad du anser är ett bra B & B/Guesthouse så bokar vi in ett som passar just era behov. Val av B & B/Guesthouse är givetvis en smaksak.

Semesterlägenhet

Här gäller det självhushållning. Affärer och restauranger finns i anslutning till boendet. Det är oftast privatpersoner som hyr ut sin lägenhet till turister.

Om man önskar att hyra en semesterlägenhet så måste man vara ute i god tid.

Självklart hjälper vi dig med det!

Boende utefter ditt önskemål…

Vi bokar efter dina önskemål och din budget. Vi bokar enbart om vi personligen har erfarenhet av boendet. Men har du ett speciellt önskemål så hjälper vi dig självklart med detta!