IMG_3923

Vilka är vi?

Lynette och Ronny Stenfeldt

Lynette är född och uppväxt i byn Koringberg som ligger i hjärtat av Swartland, ca 12 mil nordväst om Kapstaden i Sydafrika och Ronny är uppväxt i Helsingborg mao en Skåning från början. 

Vi träffade varandra på vår gemensamma arbetsplats i Sydafrika. Ronny hade flyttat från Sverige till Sydafrika för att arbeta. När han hade bott i i Sydafrika i 15 år så var det dags för mig att uppleva Sverige på heltid. Vi flyttade 1994 med våra två barn till Sverige och bor där än idag. 

Trots att vi har bott i Sverige i över två decennium så finns en stor kärlek kvar för Sydafrika. Varje år reser vi tillbaka till Sydafrika där vi har vår egen semesterbostad i staden Strand, ca 3 mil öster om Kapstaden.

Nu kanske ni frågar er själva varför ni ska anlita oss?

Våra hjärtan brinner för Sydafrika. Inte enbart eftersom det är Lynette´s modersland och att Ronny har bott i Sydafrika för mer än 15 år. Vi vet dessutom att det är ett land som har så fantastiskt mycket att erbjuda för alla!

Det spelar ingen roll om du är en adrenalinälskare, golffantast, soldyrkare, djurfantast, shoppingsälskare, gourmand, vinälskare, valskådare, kulturist eller historieintresserad, Sydafrika erbjuder något för er alla! Oavsett om ni vill ha en Solsemester och sluka böcker, besöka Botaniska trädgårdar, åka på Safari och bocka av The Big Five på din bucketlist, åka på Vingårdsemester, sola och bada eller varför inte allt av detta?

Själv älskar vi Sydafrika. Dessutom är våra kunskaper om Sydafrika stora. Förutom att vi kan språket och har ett enormt kontaktnätverk i Sydafrika är både Lynette och Ronny South African Specialister.

Läs mer om våra roller som SA Specialister här: Lynette och Ronny.

Lynette Stenfeldt Certificate
Ronny Stenfeldt Certificate

Vill ni planera en resa till Sydafrika men inte vet hur, vad och var, så kan vi hjälpa dig. Av egen erfarenhet så vet vi att Sydafrika är stort och att det inte är så enkelt.

SONY DSC