Hoppa till innehåll

Utflykter (Del 4-För den vinintresserade och den sportiga)

Utflykter (Del 4-För den vinintresserade och sportiga)

För vinintresserade

Det finns oändligt många vingårdar i Sydafrika, de har alla något speciellt att bidra med till vinvärlden, ingen vingård är den andra lik. Många av gårdarna erbjuder vin- och ostprovning, försäljning av deras vin och andra produkter, en god måltid på anslutande restauranger eller visningar av gårdens vintillverkning m.m.

För den sportiga

Skulle det finnas intresse av att spela golf på de otroligt välskötta golfbanorna som finns runtom i landet så finns det möjligheter att göra detta.

…Skulle man hellre vilja testa sin balans ute på de Sydafrikanska vågorna så är förutsättningarna stora för både vindsurfing, vanlig surfing, stand-up paddleboard m.m. Vill man inte bli blöt under sina sportiga aktiviteter så kan man vara på en båt och prova på djuphavsfiske.

.

Kontakt oss så hjälper vi Er att hitta rätt!