Hoppa till innehåll

Kaffesugen ”MITT I INGENSTANS”?

Kaffesugen "MITT I INGENSTANS"?

Håll utkik efter gigantiska högar med hö som utgör Coffee To Go när du är på väg i Sydafrika!

Det är bra att veta att du kan få en drink och något att äta, även när du är mitt ute i ingenstans. Jättehöga med hö markerar platsen för Coffee To Go, där du kan få allt från kaffe till frysta drinkar, frukostbullar och boerierullar. Det är öppet alla dagar i veckan.

STANNA VID JÄTTE HÖSTACKARNA

Coffee To Go ligger verkligen ” mellan ingenting och ingenstans. ” Jättehöstackar skapar en riktig lantlig atmosfär, plus att det finns stolar utställda där du kan njuta av ditt kaffe med en fantastisk utsikt över bergen. Dessa dolda pärlor är ett måste-besök om du kör förbi. Eller använd det som den perfekta ursäkten för att sträcka på benen.

FÅ EN DRYCK ”MITT I INGENSTANS”

Valet är bredare än kaffe, te eller varm choklad. Coffee To Go serverar också en mängd frysta drycker, kallade Frios, i smaker inklusive mango, jordgubb, passionsfrukt, choklad och hasselnöt.

GÅ INTE HUNGRIG

Förutom att servera uppfriskande drycker, kokar den också upp en storm till frukost och lunch. Få en frukostbulle fylld med bacon, ägg och stekt lök, eller välj en varmkorv eller ”lekker” boerierulle med rödlök- och tomatrelish.